maanantai 5. elokuuta 2013

Ralliraporttia pukkaa

Pahoitteluni raportin viivästymisestä, on ollut kaikenlaista meininkiä koko viime viikko.. Oltiin siis siellä Neste rallissa viime torstaina kun voitin vipliput kahdelle yhdestä Facebookin kilpailusta. 

Ja voi että miten mahti reissu meillä miehen kanssa olikaan! Odotettiin vain hikistä bussikuljetusta paikan päälle vaan oli se paljon muutakin! Heti kun bussi saapui, meitä oli vastassa bussiemäntä. Hän esitteli tarjonnan (olutta siideriä ja skumppaa vapaasti saatavilla) ja tarjosi aamiaisleipää ja läjän Nesteen oheistuotteita mm. ultratyylikäs vihreä sadeviitta. Olisi pitänyt arvata että jotain hienoa on luvassa kun bussin ikkunassa luki Golden VIP :)

Perille päästiin hyvin, ihan teltan viereen ettei tarvinnut kävellä parkkipaikalta. Ovella jaettiin drinkkilippuja ja sisälle mentiin punaista mattoa pitkin paparazzien (4kpl) kuvatessa :) Sisällä odotti tervetuliaismaljat ja pöydissä oli valmiina useampi juoma per nenä. En tiennyt tästäkään etukäteen, oltais hommattu kuski. Poika oli siis mummolassa hoidossa eikä katsomassa sitä meininkiä.

Sitten oli ohjelman aika. Meille esiintyi koomikko/imitaattori Jarkko Tamminen. Sillä miehellä riitti hahmoja Tarja halosesta, Niinistöstä ja Lauri Tähkästä aina Andy MacCoyhin. (Kirjoitinkohan oikein) Ja kun hän imitoi meille Mika Saloa, niin sattuikin hassusti ja itse herra Salo asteli telttaan! Oltiin kaikki yhtä äimänä kuin Tamminen itte :D

Salo siinä vähän aikaa jaaritteli rallista jne ja sitten oli mahdollisuus ottaa yhteiskuvia hänen kanssaan. Me tietty miehen kanssa melkein kyynärpäätaktiikkaa käyttäen juostiin jonon hännille. On muuten lyhyt mies. Mua pidempi tietty (ei tarvii olla hongankolistaja ollakseen mua pidempi) mutta miestä lyhyempi. Postaisin kuvan liitteeksi, mutta mulla on kuvassa niiiin karsea virne päällä että jätän pois. Sainpa mä nimmarinkin.

Ruokakin kuului tilaisuuteen, siitä tiesin ja sitä olin odottanutkin vesi kielellä. Oli hyvää ruokaa, couscoussalaattia, rapusalaattia, vaikka mitä salaattia, uusia perunoita ja ribsejä. Ja me syötiin niin että napa paukkui! Tottakai, Nesteen piikkiin ;)

Rallia sitten seurattiin ruoan ja ohjelman jälkeen (välissä oli vapaata seurustelua ja seurusteltiin sitten maatalousyrittäjien kanssa joiden pöydässä istuttiin koska aiheeseen liittyvästä kilpailusta liputkin voitin) aitopaikalta; EKn maali oli suoraan telttamme edessä. Siinä hiukan teki mieli lällättää aidan toisella puolella oleville katsojille retkijakkaroineen mutta en viittinyt, koska eipä omilla rahoilla tulis koskaan tollaseen tilaisuuteen hankittua lippuja, jotka maksoi muistaakseni n. 500e yhteensä.

Nähtiin yksi volttikin; joku muistaakseni turkkilainen kuski siinä meidän teltan kohdalla viime metreillä ennen maalia lensi autonsa kanssa 4 kertaa katon kautta ympäri. Onneksi ei käynyt sen kummemmin, peltiä meni ruttuun mutta kuski ja kartturi kävelivät omin jaloin pois autolta. (Liitteenä kuva) Takaisin lähdettiin samalla bussilla kun tultiinkin, ja meidän jo hieman hiprakkainen bussiemäntämme sitten avokätisesti kantoi jokaiselle juomaa ettei tarvinnut nousta. Tässä kohtaa oli jo ilmiselvä että mies ajaa kotiin (auto oli siellä mistä bussi haki) koska itse olin erittäin hilpeissä rallitunnelmissa. Postailin pitkin päivä kuvia Facebookiin hienolla (kai mä jo mainitsin?!) uudella iPhone 5:lla. Mahtava reissu kaiken kaikkiaan ja meni kyllä ehkä jopa Musen keikan ohi. En oo vielä ihan varma. Ehkä jaetulle ykkössijalle.

---

Tapahtui viime viikolla muutakin. Oltiin Korkeasaaressa! Mentiin sinne miehen, poitsun (of course) ja mun vanhempien kanssa. Kuuma oli mutta kun oli omat eväät ja tarpeeksi vettä mukana, niin kukaan ei saanut auringonpistosta. Eläimet tosin oli aika naatteja, jännä juttu sillä helteellä..

Yhdestä asiasta pitää tosin valittaa. Korkeasaaressa kun oli vielä muutama vuosi sitten niitä vedettäviä kärryjä joita pystyi lainaamaan, niin niitä ei enää ollut. Onneksi oli matkarattaat joihin sitten lastattiin hoitolaukku ja kylmälaukku roikkumaan mutta kyllä se laitos oli raska työntää mäkiä ylös ja alas. Että jos tätä joku Korkeasaaressa työskentelevä asioihin vaikuttamaan pystyvä lukee, niin kärryt takas kiitos!

Lisäilen vielä sekavia kuvia loppuun molemmista keikoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti