maanantai 26. elokuuta 2013

Maanantaiaamuna....

Aamuin on tähän mennessä ollut ihan fine. Poika söi aamuviilin mukisematta ja siirtyi piirrettyjen ääreen. Mä sain kahvini. 

Tavalliseen tapaani otin puhelimen kouraani ja luin uutiset ja uusimmat blogit. Hiukan kirpaisi: Taaperotalon Jenni ilmoitti lopettavansa blogin. 

Ymmärrän, hänellä on nyt sanottavat sanottu ja tuntuu oikealta lopetusajalta. Huipullahan se kannattaakin :) 

Olen seurannut Jennin blogia ihan alusta asti, silloin kun se oli Vauvatehdas. Itse podin ankaraa vauvakuumetta tuolloin ja hain vauva-aiheita netistä luettavaksi jatkuvasti. Mies kun ei ihan heti lämmennyt ajatukselle jälkikasvusta..

Onneksi meilläkin nykyään on oma pikkumies, kohta jo yksivuotias! Huomenna olisi valokuvaajan kanssa treffit luonnon helmassa ja toivotaan ettei ala sataa. Onhan mullakin järkkäri, mutta taidot ei riitä kuvaamiseen..

Myös hääpaikan katsominen piti olla tänään, mutta kaaso otti äkkilähdön Kreikkaan joten siirsin sitä viikolla. 

Näissä tunnelmissa alkaa tämä viikko, jee!

Se pyöri kuin väkkärä kissan pallon perässä. Joo, vieläkin yökkärissä.


2 kommenttia:

  1. Mä poikkeuksellisesti tutustuin Taaperotalottareen eka tosielämässä ja sitten vasta virtuaalisesti (toki tämän jalon harrastuksen kautta), joten voin vielä lukea jutut alusta asti ja ehkä pääsen tekemään surutyötä joskus joulun aikoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sua onnellista, mua kiinnostais kanssa tavata joskus Jenni livenä. Vaikuttaa meinaan jotenki niin rempseeltä ja räväkältä :)

      Poista