perjantai 30. elokuuta 2013

Pissapurkki kädessä lääkäriin.

Joo. Vein eilen kissalta ottamani pissanäytteen nätisti pilttipurkissa eläinlääkäriin. Taas.

Kissa on alkanut taas pissailemaan vähän joka paikkaan ja epäilin että sille väkisin syötetyt kaksi antibioottikuuria ei olisi tepsineet toivotusti. Alkoi hiukan jo sapettaa kun joka aamu saa kulkea rätti kourassa pyyhkimässä nurkat puhtaiksi ja sumuttaa etikkaa päälle. Jos meillä ei viime viikkoina ole haissut pissa, niiin sitten etikka. (Tai jonkun urospuoleisen suolistokaasut.)

Soitin tänään sitten tuloksia siitä pissasta. Ei mitään. Ei bakteereita, ei kiviä, ei kiteitä. Tähän nyt suositellaan kokeiltavaksi Feliwayta (helvetin kallis feromonivalmiste) ja Cystaidia, joka on juurikin kissoille tarkoitettu rohdos virtsateiden terveyden ylläpitoon. Nämä kaksi yhdessä maksaa (apteekista riippuen) n. 40-50e. Plus se pissatesti joka oli jo 26e, satasen halvempi kuin viimeksi jolloin toimitin koko kissan lääkäriin. Tein itse ja säästin siis! :D

Teitä varmaan kiinnostaa lukea meidän kissan pissaongelmista.. Ei niistä sen enempää. Toivotaan että seuraavat rohdot jo toimisivat. Ei ole kiva aina jännätä että löytääkö tuo ryömiväinen ne pissat ennen mua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti