perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kamat alas hyllystä valonnopeudella.

Nyt kun tuo poitsu liikkuu aina vaan nopeammin, on tullut aika nostaa särkyvät ja kalliit tavarat ainakin metrin korkeuteen. Ryömintävauhti on joka päivä nopeampi, joten kun hilaan pojan kauemmas kissojen kaadetusta vesikupista jotta ehtisin kuivaamaan sen, ei onnistu. Poika ehtii nanosekunnissa takaisin lätäkköön läiskyttelemään. 

Odotin pojan liikkeelle lähtöä kuin kuuta nousevaa, koska FB:n mammaryhmässämme tuli melkein päivittäin ilmoituksia kuinka joku taas on löytänyt liikkumisen salat. Ärsytti. Miksi meidän poika vaan köllii selällään/mahallaan lattialla ja odottaa palvelua?

Nyt sitä taas toivoisi että pysyisi paikallaan.Tätäkin tekstiä kirjoitan pätkissä koska pojasta on hauskaa mennä dvdhyllylle repimään sieltä kaikki irtokamat alas. Ja minä taas yritän latoa niitä takaisin. Loputon ympyrä!

Sähköjohtoja on hauska pureskella ja kaikki vähänkään sen kaltaiset esim. narut on ihana ottaa leikkeihin mukaan. Pitää siis valvoa ettei kiedo niitä kaulan ympärille ja jos ottaa ne pois, tulee hirveä raivari. "Tyhmä mutsi mä leikin sillä!"

Toisinaan tuon saa myös helposti paikoilleen laittamalla Juniorin pyörimään. Siinä sivussa äitikin oppii helposti kaikki lastenohjelmien tunnusmusiikit. Sitten nukkumaan mennessä ne täyttävät hiljaisen pään. Nuku siinä sitten kun aivot huutaa täysillä Pinkkupoppoon tunnaria ja repeatilla.

---

Pääsen tänään kampaajalle! Ystävän pikkusisko löysi työkalenteristaan vapaata aikaa mulle tänään iltapäivällä ja tarkoitus olisi ainakin katkoa noi kuolleet latvat pois. Himottaisi vetästä lyhyeksi, mutta jos haluan ensi kesänä täydellisen Kampauksen häihimme, ei sitä saa loihdittua kuin pitkistä kutreista.

Jaha, eteisestä kuuluu pahaenteistä hihitystä. Poika löysi jotain kiinnostavaa.

5 kommenttia:

 1. Mua niin naurattaa täällä, kun meillä on samanlaista, vaikka lapsi on 16-v. Teini jättää jälkeensä valonnopeudella lattialle tyhjenettyjä vaatekaappeja ja likapyykkiä ja astioita ja niitä sitten saa keräillä :D Sähköjohdot hän kyllä jo jättää rauhaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sähköjohtojen kanssa on vielä toivoa! Meillä kyllä toinen kissakin rakastaa syödä niitä.. Ilmeisesti teinitkin oppii keräämään jälkensä vasta sitten kun on jalat oman pöydän alla ;)

   Poista
 2. Mä en olekaan ainoa, jonka kissa pureksii sähköjohtoja. ;) (Kissa lähennee kohta jo kymmentä ikävuotta ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää kissa kyllä syö johtojen lisäksi mitä vaan. Mm. kylppärin kuivauslastasta palasen vuonna 2009 ja meinasi kuolla. Suolistotukos ja leikkaus....*rummun pärinää* 900e! Sen jälkeen menin vakuutusyhtiöön ja otin sille vakuutuksen. Eipä oo tarvittu.

   Poista
  2. Mun kissalle kävi vuosia sitten samantyyppinen onnettomuus - kissa söi osan kissanpallosta, sai suolistotukokosen ja joutui leikkaukseen.

   Onneksi kissat selvisivät!

   Poista