tiistai 16. heinäkuuta 2013

Myönnetään, mun pitää päästä näyttämään muille!

Pojan ekat synttärit lähestyy. Stressaan niitä jo nyt. Pitää olla kakku, purtavat ja kattaus kaikki vimpan päälle.

Kakku. 
En mä osaa tehdä täytekakkua. Juustokakku kyllä hoituu mennen tullen, mut ei täytekakku. Pitänee alkaa opettelemaan, niin voin sitten tulevina vuosina loihtia toinen toistaan kauniimpia kakkuja pojan toiveiden mukaisesti of course. Ehkä voi myös vähän näyttää muille että kyllä tämä mamma osaa.

Sisustus ja kämpän siivous on seuraavana listalla. 
Jaa-a, meillä imuri seisoo kaiket päivät eteisessä koska ei mahdu meidän onnettoman pieneen siivouskomeroon kuin sullomalla. Ja kun se kerran on sinne sullottu, ei sitä tekisi mieli ottaa sieltä enää pois. Mutta nyt, olen oppinut että pitää imuroida paristi viikossa vähintään, tai tuo pieni koltiainen syö välipalaksi villakoiria. Haaveilen myös jatkuvasti uusista sisutusjutuista. Haluaisin karvamaton olohuoneeseemme, mutta ei kannata koska meidän kissoista lähtee karvaa ihan älyttömät määrät, että se olis sit extrakarvamatto. Joku ihana kattokruunukin himottaisi ostaa, mutta ei tähän konkurssiin. Ehkä joskus vielä voin päästää sisäisen sisustussuunnittelijani irt ja mieluusti omassa asunnossa.

Lahjat. 
Mitä yksivuotias haluaa lahjaksi? Jos kysyn, vastaus on ömmömmööö tai äppäppääpää. Eli lieneekin Duplolegoja, Brion kävelykärry ja jotain mikä pitää kivaa ääntä. Kummejakin kun on siunaantunut muutama (seitsemän, mutta myös pariskuntia) niin luulisi näiden toiveiden toteutuvan. Ja mitä tuolle ihanalle pallerolle itse hankin? Vaatteita. Niitä kun menee. Ja likaantuu. Talveksi pitäisi löytää vielä toppahaalari koska ostin innoissani ehkä liian ison kevätalesta ja sinne alle koville pakkasille villahaalari. Ei taida vielä löytyä kaupoista? Odotan jo joulua, koska haluan nähdä pojan ilmeen kun pääsee itse ekaa kertaa repimään paketteja auki :) Tykkään ostaa muille mieluisia lahjoja ja nyt pääsen tosiaan toteuttamaan itseäni pojan lahjojen muodossa.

Ressaan myös häitä! Tiedossa on ehkä toiset häät miehen suvun puolelta samana kesänä mutta elokuussa, joten mulla iski hirvee näytön paikka! :O Me kun juhlitaan jo kesäkuussa, niin pitää päästä näyttämään että parempia juhlia ei oo eikä tuu. Joo, olen perfektionisti. Ja samaan lauseeseen ei sovi meidän pieni budjetti.. Pitää suunnitella maailman kauneimmat kutsut, löytää The Mekko, löytää se vartalo siihen mekkoon, kehittää maistuva menu ja upea kattaus jne jne... Maailman paras kaaso mulla onneksi on jo. Ja kampaaja. Luulen että menetän yöuneni viimeistään ensi keväänä.

2 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle :) Saat ne oman blogisi hakusanat, kun menet ensin sille yleiskatsaus sivulle. Siinä on se litannia uusi blogiteksti,yleiskatsaus, sivut, kommentit. Valikoit siitä rimspsusta kohdan tilastot ja sieltä valikoit liikenteen lähteet. Sieltä löytyy sitten haun avainsanat, mitkä on ne sanat, joilla google on ohjannut ihmisiä sun blogiin. Jos siellä lukee vaikka omenapuu niin sitten jossain sun tekstissä on mainittu omenapuu ja joku on sitä googlettanut. Ei kannata säikähtää, jos siellä on jotain outoa, koska google ottaa ne hakusanat sieltä täältä ja ottaa esimerkiksi noista muiden blogien mainoksista hakusanoja :D Viittavat URL-osoitteet niiden liikenteen lähteiden yläpuolella on blogeja, joista sun blogiin on tultu vierailulle :) Ja kyllä hän varmasti teininä nukkuu, meidänkin teini nukkuu näin kesäaikaan aamukymmenestä iltakymmeneen :D Siis aivan mahtavaa löytää blogiteksti, jossa myönnetään näyttämisen halu ja perfektionismi :D

    VastaaPoista
  2. Joo ei tuolla näy mitään outoja hakusanoja, ehkä sekin selittää miksi täällä ei kukaan ainakaan myönnä lukevansa mun juttuja :D Ne sun hakusanat oli kyllä aivan mahtavia ja nauroin niille vedet silmissä! :')

    VastaaPoista