sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Saamaton.

Mun on koko viikon pitänyt kirjoittaa. Otin kuviakin, kaaoksesta joka meillä vallitsi, vallitsee osin edelleen. Viikko on mennyt kotitöitä vältellessä ja pakollisia tehdessä. Iso, todella iso vuori puhdasta pyykkiä on vihdoin saatu pois sohvalta. 


 No eihän tuo iso oo, mut noita oli lisää pyykkitelineessä ja sen päällä.

Olen myöskin huolehtinut kukistani tämän viikon ajan normaalia paremmin, kun kaikki meinasivat kupsahtaa yht'aikaa helteessä takapihalle ja olohuoneen ikkunalle. Positiivinen yllätys oli kuitenkin jonkinsortin kaktus, joka oli kasvattanut lisää vartta :) En mä ihan viherpeukalo keskellä kämmentä olekaan.Sisustusta haluaisin myös uusia, ärsyttää kun kaikki on meillä niin sekalaista. Mutta eipä näillä pienillä työttömyyskorvauksilla kummempia maksella, kuin pojan tarpeet, ehkä omatkin ja tietty laskut. Etenkin vakuutuslaskut. Niitä kun riittää. Ja tietty kissan eläinläääkäri, johon pitäis taas mennä vierailemaan kun epäilen että antibiootit ei tehonneet. Pissasi nimittäin kylppärin matolle, mun sängynvierusmatolle joka oli kans kylppärissä ja mun yhteen kesälaukkuun >:| Ei viitti koko ajan isännältäkään vinkua rahaa, kun ne menee aina johonkin kirppikselle. Mut hei kierrätystä!


Toikin on vinossa :/


 Poitsu täytti 10kk! Ja painaa jo himpunverran yli 10kg :) Iso poika jo, eikä jaksaisi enää kantaa. Autollekin on noin 100 metriä kotiovelta matkaa mutta jaksettava se on. Ryömintävauhti vain kiihtyy ja toissapäivänä pikkumuru hoksasi että "Hei eihän tää maailma rajoitukaan olohuoneeseen!" Nyt se pääsee jo eteiseen ja pölynimuri on kiva kaveri :P Pitänee alkaa kasvattamaan niitä silmiä selkäpuolelle. 

 Äidin pikkumies katselee aamupiirrettyjä <3


Tässä kuulumiset tältä erää, katsotaan jos saan ensi viikolla enemmän tekstiä aikaan. Mikäli meillä mitään ihmeempää tapahtuu :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti