perjantai 5. heinäkuuta 2013

Rai rai!

Tänään on ohjelmassa yhteistä illanviettoa ystävän synttäreiden ja toisen ystävän valmistumisen kunniaksi. Poika menee mummolaan yöksi ja me päästään pitkästä aikaa viettämään kahdestaan aikaa :) 

Tein Pavlovatortun meille maisteltavaksi, en tiedä miten onnistui. Elämäni ensimmäinen marenkipohja ainakin näyttää hyvältä. Täytteeksi laitan vain kermavaahtoa ja tuoreita mansikoita, nam!

---

Poitsulla on toisella ukkovarpaassa kynsivallintulehdus :( Isällään on kanssa ollut vielä muutama vuosi sitten taipumusta siihen, joten ei uutta meidän taloudesa. Soitin neuvolaan ja neuvoi laittamaan Betadinea siihen ja pitämään jollain harsolla peitettynä. Milläs sen teet kun toinen varmaan repii sen pois ja imeskelee varpaitaa :D Toivottavasti menee ohi, ettei tarvita antibioottikuuria. Meillä onkin 10kk neuvola ensi torstaina, joten siellä viimeistään katsotaan tilanne.

---

Nyt mamma lähtee valmistautumaan lähtöön, pitää pakata pojan tavarat loppuun ja alkaa katsomaan asua illaksi.. Harmi vaan että mun uudet sandaalit on vieläkin suutarilla eikä niitä saa sieltä tänään. Ne on ne joista jo aiemmin mainitsin, joista meni korko poikki. Noh, on mulla onneksi vielä yhdet sandaalit jotka voin vetästä jalkaan. Rakastan kenkiä mut mulla on taipumus käyttää aina yhdet lempparit kerrallaan puhki asti.

Noniin, hauskaa viikonloppua kaikille anonyymeille lukijoilleni! Sivulatauksia kertyy mutta kukaan ei jätä kommenttia....

2 kommenttia:

  1. Se voi auttaa, jos leikkaat lapselta sen varpaankynnen sellaiseksi suoraksi. Itsellä on ollut sama vaiva ja jos kynnen pyöristää reunoista niin se pääsee tekemään sen tulehduksen. Vaikka luulisi asian olevan ihan toisinpäin, että suora kynsi nyrhii varvasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo isännällä tosiaan on samaa vaivaa ollut vuosia sitten ja sillä kans yritettiin vaikka mitä. Nyt en oo poitsun kynsiin koskenut hetkeen, mut pitänee alkaa leikkaamaan suoraksi. Kyllä tuo siis oli mulla tiedossa mut en arvannut et iskee tuo tulehdus.. :/ Nyt kyllä jo vähän helpottanut ja tod.näk selvitään ilman antibiootteja.

      Poista