perjantai 20. syyskuuta 2013

Tavaran paljous

Sain Kikiltä (Kiki's home) ensimmäisen haasteeni! Kurkin vähän muiltakin tätä yleensä muotiblogeissa kiertänyttä juttua ja siinä pitäis kertoa ilmeisesti lempimerkkejään. Koska en niistä mitään tiiä niin rustaan edes jotain :)

Laukku

Liian iso ja liian paljon tavaraa. Guess, by the way ;) löytyy melkein mitä vaan sukkapuikoista vaippoihin. Ei silti koskaan sitä mitä olisin vailla. 

Lompakko

Aina rikki tai liian tyhjä. Paljon siellä on silti kortteja! Perus pankki-, s-, ja ajokorttien lisäksi löytyy kanta-asiakaskortti melkein joka putiikkiin jossa olen joskus asioinut. Ei tarvii ku sanoa että liittyminen on ilmaista ja sillä ehkä saa alennuksen jos keskittää tarpeeksi niin minähän otan sen!

Aurinkolasit

Elikkä arskat niinku meillä päin sanotaan. Niitä on monet. Monissa väärät voimakkuudet koska näkö on koko ajan huonontunut. On myös niitä henkkamaukan perus "Hei olen kärpänen" -laseja. Kai ne päässä ny just ajaa lähikauppaan :)

Korut

Tykkään käyttää mutta lapsen takia en voi. Sattuu hemmetisti kun pikkuheppu tarraa tahmanäppeineen korvikseen kiinni eikä meinaa päästää irti. Kielikorustakin luovuin viikko sitten, 9 vuotta riitti. 

TV

Isompi olis kivempi tai edes toinen. Koska GTA V juuri julkaistiin, istuu paskapää mieheni pleikkarin ohjain tiukasti kourassaan kaiken vapaan aikansa. Ja se tarkoittaa yhden tvn taloudessa että muut ei kato mitään. 

Kännykkä

Olen monesti hehkuttanut tätä. iPhone 5, ihana vekotin <3 Suojana Guess läppäkuori. 

Kengät

Rakastan kenkiä. Käyttäisin ihania korkkareita jos osaisin kävellä niillä näyttämättä idiootilta. Miinuksena myös vaivaisenluut jotka ei mahdu kaikista kapeimpiin ballerinoihin. Facebookin Kenkäkirppis Tuhatjalkainen on yksi lempiryhmistäni. 





Tennarit

Uudet pitäis saada koska kissa kusi kolmet kengät multa kesän aikana, yhdet niistä lenkkarit. Ehkä seuraavasta tilistä..?

Farkut

Niitä ostaessa olen hankala asiakas. Koska omaan suomalaisen kropan; olen mallia liian lyhyet jalat mutta pitkä selkä. Eli kaikki farkut on liian pitkiä. Jos pituus on hyvä, vyötärö usein ei. 

MP3

En tarvitse moista laitetta enää siirryttyäni älypuhelinten maailmaan. Aiemmin haaveilin iPodista jota ei koskaan tullut hankittua. 

Tietokone

Pöytämalli. Läppäri otti ja hajosi. En ihme kyllä mene tässä virtauksen mukana ja omista tablettia. Pitäis sellainenkin hankkia. 

Meikit

Jaa mitkä? Raskaana ollessa ajattelin että juu minähän en sitten ole niitä mutseja jotka lopettaa meikkaamisen. Ekat 3kk jaksoin laittaa ripsaria aamuisin. Enää en edes jaksaisi viihteelle lähtiessä naamaa laittaa. 

Kasvovoide

Joku Neutrogenan finnejä ehkäisevä kosteusvoide. Ei muuten toimi. 

Dödö

Joku mikä hyllystä sattuu käteen. Laitan jos muistan. 

Hammastahna 

Kuten Kiki, minäkin vannon Sensodynen nimeen. Mulle kyllä kelpaa mikä vaan Sensodyne mutta muut merkit ei. Eipä ole vihlonut sen koommin kun hammaslääkäri suositteli tätä. 

Shampoo/hoitoaine

Mitä sattuu olemaan. Tresemmen isot pullot on jees. Ku olin vielä rahoissani, käytin punaiselle tukalle tarkoitettua värihoitoainetta. Sairaan kallista mutta myös hyvää! Enkä muista merkkiä. 

Saippua 

NatuViven joku greippi. Mummo antoi. 



Tuoksu

Pullan tuoksu. Tai kahvin. 

Mineraalivesi

BonAqua villivadelma. 

Viini

Kissaviini oli hyvää mutta sitä ei enää Alkosta saa. Myös Frizzantino on lemppari mutta yleensä tartun vain oluttölkkiin :P

Drinkki

Tää ei kai tarkoita lempiolutta joten vastaan sitten rehellisesti. Tequila Sunrise. Hemmetin tujua mutta hyvää ja toimii!
Joskus testaan baarimikkoa ja saatan tilata myös vadelmacollinsin. Harva osaa sen tehdä oikein. 

Leipä

Uusin suosikki on Lidlin ihana tuore ciabatta! Muissa kaupoissa useamman euron kilo, Lidlissä vain 0,99e kappale!



Ruoka

Jos voisin päättää, söisin aina ulkona. Nykyään on tosi vaikea syödä ite samalla kun syöttää lasta. Edelleenkin syön ruokani kylmänä pääsääntöisesti. 

Jäätelö

Mansikka. Ehdottomasti. Sitä on pakkasessakin muuten.. Pitänee syödä pois ettei mene pilalle :)

Karkit

Nyt ollaan mun lempiaiheessa! Mä rrrrrakastan karkkia! Voisin syödä sitä ihan vaikka pääravintonani. Nykyinen lemppari on markkinoille palannut Hopea toffee ja kakkosena tulee vaaleanpunaiset ufot. Niistä mene kyllä kitalaki rikki jos liikaa syö..

Lakanat

Mun ehdoton suosikki on puuvillasatiini. Niitä lakanoita meillä löytyy kahdet parit ja yksi aluslakana. (On toki muitakin, niin että liinavaatekaappi tursuaa) Parisänkyyn sellainen on muuten helvetin kallis :/ onneksi nyt on Cittarissa se tarrakeräys juttu jolla saa Finlaysonin puuvillasatiinilakanoita puoleen hintaan. Must have!

Kampaaja

Mua on siunattu monilla kampaajaystävillä. Eli suomeksi: saan kunnon salonkihoitoa kaverihintaan :) muuten ei olis varaa käydäkään tukkaa laittamassa; on sen verran pitkä ja paksu tukka että edes latvoja ei saksita hetkessä. 

Alusvaatteet

Lopetettuani imetyksen 4kk sitten huomasin että kaikki rintsikat oli liian pieniä. Sekä kuppikooltaan (snif) että ympärysmitaltaan. Pahimpaan hätään hankin parit mutta varastoa pitäisi edelleen täydentää. Kaikki vanhat on epäsopivia ja mä omistan aika ison varaston. Noh, alushousut vois uusia kans. Kaikki kulahtaneita ja jotenkin olen hylännyt kaikki pitsiunelmani :)

Päivälehti

Täällä ilmestyy Etelä-Suomen Sanomat. Luen sitä paperiversiona joko vanhemmilla tai anoppilassa. Ellei sitten joku tilaa meille lahjapätkää silloin tällöin. 

Lehti

En lue oikein mitään lehtiä. Ennen tilasin Imagea mutta sekin muuttui niin kököksi vuosien saatossa että lopetin tilauksen. Vauva-lehti tulee, toistaiseksi. 

Sänky

Kun me 2,5 vuotta sitten muutettiin nykyiseen asuntoon, ostettiin myös uusi sänky. Mentiin alunperin katsomaan sellaista perusmallista jenkkiä, hintaluokkaa muutama satanen. Nooooh, myyjä tietysti ilmestyi paikalle "voinko olla avuksi"- tyyliin ja alkoi myydä meille Permafit sänkyä jossa olisi molemmille oma räätälöity jousitus ja vieläpä patjan toisella puolella hiukan kovempi/pehmeämpi. Hintaa vaivaiset ihan liian monta rahaa. Siihen päädyttiin, 1,5 vuotta maksoin korotonta luottoa ja yhtään yötä en kadu. Helvetin hyvä sänky <3

T-paita

Miehen t-paidat on hyviä yöpaitoja kun kaikki omat on pesussa/ jemma-nimisessä paikassa. Niitä mä käytin raskauden loppumetreilläkin, miehen parin collegepaidan lisäksi. Olin aika valas. (+20kg)


Napatkoon tämän kuka haluaa :)




1 kommentti:

  1. Meilläkin pyörii GTA pleikkarissa. En ole saanut mitään kontaktia teiniin pariin päivään :D Nuo Lidlin paistopiste jutut on kaikki hyviä. Varsinkin sellainen croisantti missä on kinkkua, oi oi :) Ooh, saako kännykkään Guessin suojakuoria. Mää olen kade. Mää niin tykkään niiden jutuista ja himoitsen kaikkia tilpehöörejä kun niiden vaatteisiin en mahdu :D Ihanat nuo kirkkaan punaiset kengät :)

    VastaaPoista