keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kissa-asiaa taas.

Viime viikolla siis vein sen kissan pissanäytteen lääkäriin. Seuraavana päivänä sain tulokset soittamalla:
Ei mitään. Ei bakteereja, ei kiteitä, ei kiviä.

Diagnoosi? Noooh, sillä voi olla joku johon vois auttaa Cystaid tai sitten se on korvien välissä ja siihen vois sit kokeilla mielialalääkkeitä. Joo, kissalle päälääkkeitä!

Päätin kokeilla Cystaidia. Asiaa googlattuani Cystaid auttaa mm. kissoilla yleiseen vaivaan, idiopaattiseen kystiittiin. Se on lyhyesti selitettynä joku virtsarakon kiputila jossain kalvolla ja siihen se lääke auttaa. Halpaa kuin makkara; vaan 13,10e lähiapteekissa 30 kapselia. Ja niitä kun menee alussa 2kpl per päivä niin tuo paketti riittää kahdeksi viikoksi, joka onkin paketissa suositeltu kuurin pituus. Vaikutus voi tosin alkaa vasta viikkojenkin päästä, jos silloinkaan. Nyt sitten odotellaan jos lääke auttais ja meillä loppuisi tuo nurkkien jokapäiväinen peseminen.

Ja sanon että aamen, jos se loppuu. Silloin haen lainaan höyrypesurin ja sumutan kaikki nurkat sillä menemään, superpuhtaaksi! ;) Ja jos vaiva uusii niin jatketaan samaa troppia. Ehkä loppuelämän. Jeps, on tää lemmikinomistajan osa toisinaan kallis. Toisella kissalla on vakuutuskin siksi kun se tykkää syödä kaikenlaista. Ei ole tarvittu. Silloin kun sitä olisi tarvittu, sitä ei oltu vielä hankittu.

Että semmosta. Aamulla taas rätti kourassa nurkkia koluamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti