sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kettulapaset.

Sain loistoidean. Kudonpa kummeille joululahjaksi sukat tai lapaset! Eikä sitten mitään ihan peruskuviota vaan jotain erikoisempaa. Niinku vaikka sellaiset lapaset joissa on Pihlaja-karkeista tuttu kettu kudottuna.  

Etsin netistä ohjeen, perehdyin kirjoneulontaan ja hankin langat. Ekat kerrokset meni hienosti kun tein vasta vartta. Kun piti alkaa tekemään keltaisella sileää neuletta, tuli ongelmia. Miten kuljettaisin punaista lankaa mukana niin ettei tule pitkiä lankajuoksuja? Hmm..

Päästyäni hyvään vauhtiin menivät langat solmuun pahemman kerran purettuani jonkin matkaa joten purinpa sitten parin tunnin työni sitten varteen asti. 

Toivottavasti saan nuo joskus valmiiksi. Ja toivottavasti lapasten uusi omistaja osaa prkl
arvostaa niitä :P 

Olen miettinyt että jos järjestäisin itsekin arvonnan. Mutta ajattelin tehdä sen lukijoiden kesken joten voiton mahdollisuus on kahden lukijan kesken aika hyvä! :) (klikkaa nyt ihan rohkeasti vaan itsesi lukijaksi)

Palaan asiaan myöhemmin, mutta arvonnan kohteeksi ajattelin joko lapasia tai sukkia vaikka tuolla em. kettukuviolla. Ellei käy liian vaikeaksi ;) 

Joten nyt on mahdollisuus vaikuttaa, onko toiveita kummat kudon? 

2 kommenttia:

  1. Kummatkin olisi mahtavat, mutta ääneni annan kettu lapasille. Kun kaupungilla kulkee niin kukaan ei näkisi mun hienoja sukkia, mutta lapaset näkyisi kaikelle kansalle kun viuhtoisin menemään :) Tietysti sitä voisi kotona nostella jalkaa ja hokea puolisolle "Kehu mun sukkia!"

    VastaaPoista