lauantai 15. kesäkuuta 2013

Päivä muiden joukossa

Tänään nukuttiin kahdeksaan. Ollaan poitsun kanssa viikonloppu ihan kahdestaan, joten hoidan kaiken itse. Niinkuin kyllä normaalistikin, joten ei sinänsä mitään uutta.

Aamupuuro syötiin niin että keittiö näytti syönnin jälkeen taistelutantereelta kuin joku olisi vähän roiskinut kamoja ja puuroa ympäriinsä. Sen jälkeen katottiin boksin nauhotuksista vaihteeksi joka-aamuinen Hopla. Siinä hetken leikkien jälkeen syötiin jo lounas, koska oltiin nukuttu niin pitkään niin aikataulu olis menny sekasin mitä normaalisti ei tapahdu ja loppupäivä olisi ollut yhtä kitinää. Lähdettiin lenkille, jonka aikana poitsu nukahti 25 minuutiksi. Kun tultiin sisälle, kippasin sen omaan sänkyynsä jos nukahtaisi, mutta eipä mitään, tuolla tuo höpöttelee ja kitisee välillä tuttia. 

Olen syönyt tänään yhden croissantin. Olisin ehtinyt toki enemmänkin, mutta aina kun on hetki hengähtää, mulla tulee joku pakonomainen tarve alkaa setviä vaatekasoja, tiskivuorta tms. Tänään käytin parinkymmenen minuutin ajan hyödyksi lataamalla pyykkikoneen valmiiksi (en kuitenkaan laittanut sitä vielä päälle, koska laiska) ja join puoli kuppia lämmintä kahvia. Jes! Yleensä kahvia on kupillinen, mutta kylmää. 

Päivä jatkunee tästä kaavalla herätys päikkäreiltä, potalla, syömään, leikkiä, potalle, mummolle syömään, päikkäreille, hereille, potalle, leikkiä, iltapuuro, potalle, nukkumaan.

Meillä alotettiin pottaharjoitukset toissapäivänä. Mikäli ketään kiinnostaa, tulosta on tullut vain kahdesti. Vaikea arvioida koska tuota ipanaa kiikuttaa potalle, kun yleensä se pissaa just sitten kun oon saanut vaipan takaisin. Kaipa sekin asia helpottaa aikanaan. Olisihan se kiva hoitoon viedessä sanoa että pottailu sujuu edes jotenkuten.

No mutta se siitä nyt, tää mamma lähtee tekemään itelleen pari sämpylää ja syö ne hätäisesti ennenkuin poika (vihdoin nukahdettuaan) herää taas. 

P.s. Jos tätä joku eksyy lukemaan, voisi antaa vinkkiä mitä tänne kirjoittaisin. Luen kyllä paljon blogeja mutta on tää itse kirjoittaminen sittenkin hiukan haastavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti