torstai 20. kesäkuuta 2013

Ketutusta kerrakseen.

Asiat jotka viime päivinä on saaneet mun verenpaineen vaarallisen korkealle..

-kirpparipöydän siistiminen. Meillä on kaverin kanssa kirppispöytä viikoksi. Ja vaikka siellä kävis tunnin välein niin aina se on myllätty. Vaikka jätin siihen lapunkin ettei hirveästi myllättäisi, että muutkin löytäis etsimänsä helpommin. Vaatepinot on silti vaan levitetty ympäriinsä joka kerta kun siellä käy. Ja roudattu jotain randomkamaa muista pöydistä.

-matkailuautot. Sellasen perässä kun köröttelee muutaman kilometrin niin jo alkaa keittää, kun ei sieltä takaa näe mitään. Ja usein kuskilla on varovainen kaasujalka. (lue: ajaa nippanappa rajoituksen mukaan)

-naapurin juippi. Parkkeerannut tällä viikolla jokaikinen aamu klo 9 autonsa mattotelineen viereen ja siirtää sen vasta iltapäivällä pois. Tänä aamuna soitin isännöintiin kun mitta tuli täyteen. Juuri kun päätin mennä hakkaamaan mattoja piruuttani (ja juhannussiivouksen takia) niin sitten se lähti johonkin. Odotan että tulee takaisin, saanpa edes vähän tyydytystä kun pölytän sen kaaran. Perhanan nuoriso! (Haha, se etu tästä vanhenemisesta on että en laske itteäni enää ihan nuorisoon :D )

-terveysneuvontaan soittaminen. Noissa palvelunumeroissa pitäis olla paniikkinappula hätäileville äideille. "Jos olette panikoiva äiti, painakaa ruutu niin pääsette jonon ohi"

-lehtokotilot. Mistä niitä tulee?? Kuka ne tänne on luonut ja miksi?? Syö mun kukat. Prkl!

-tavaroiden hukkaaminen. Mä hukkaan kamani monta kertaa päivässä! Milloin etin puhelinta, avaimia, sytkäriä tai ihan mitä vaan. Ärsyttää kun on tällänen lahopää ni kaikki häviää. Pitänee muuttaa yksiöön ni olis kamat lähellä :)

-mainokset, jotka tulee muoveissa. MIKSI?! Ei voi vaan viskata niitä suoraan lehtikeräykseen, kun eka pitää repiä se muovi siitä päältä ja lajitella se erikseen energiajätteeseen. Turhaa luonnonvarojen haaskaamista.

-aikataulut. Vaikea on sopia mitään kokoontumista kavereiden kanssa kun olis pitänyt alkaa suunnittelu jo vuoden alussa. Jos taas muille sopis joku tietty päivä ni of course mä oon itte lupautunut johonkin muualle.

-kissankarvat. Ei tarvinne selittää tarkemmin. Itsepähän kissani olen halunnut :P

Ei silti mitään niin huonoa ettei jotain hyvääkin. Paljon vauvauutisia on sadellut viikon aikana. Pari raskausuutista tullut ja pari vauvaa on syntynyt. Niitä uutisia sitten oon iloinnut tippa linssissä :') Ja juhannus! Mennään ystäväpariskunnan luo huomenna saunomaan ja syömään hyvin. Jes! Poitsukin tulee mukaan, joten rauhakseen otetaan tämä juhannus. Täältä tähän, nyt julistan juhannustauon. 

Älkää ajako/veneilkö kännissä. Veneestä ei ole hyvä pissata :P Älkää hypätkö pää edellä tuntemattomaan veteen. Pitäkää huoli toisistanne niin kaikilla on mukavampi juhannus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti