tiistai 25. kesäkuuta 2013

Koska alealeale!

Tuli tilattua me&i:n alesta pojalle lisää vaatteita. Normihintaisenakin tilasin keväällä, mutta nyt tuli tilattua loput joita silloin ei raaskinut tilata.

Ei kai mitenkään näe että tykkään tuosta yrmiskuosista :)

Olen hurahtanut lastenvaatteisiin! Ei tule itelle enää paljon osteltua uusia rytkyjä kun aina vaan eksyn lastenvaateosastolle kaupoissa ja nettikaupoissa :) Ihmettelin tätä ilmiötä joskus vuosia sitten ystäväni kohdalla, hän kun osti vaan tytöilleen kaikkea mutta itselleen ei. Silloin jo kuulin huomaavani saman joskus oman lapsen kohdalla. Ja niin vain kävi. Uusia ihania merkkejä on löytynyt kuten Villervalla, Lipfish, Småfolk, Maxomorra ja MoloKids. Muille ehkä tuttuja mutta mulle tää maailma aukesi vasta kun mulla oli oma tuhiseva paketti kotona ja päikkäreiden aikaan tuli koluttua jos jonkinlaista nettiputiikkia. Harmi vaan, että kaikkeen ei ole varaa.

Niin kauan kun voin päättää, puen pojan värikkäästi ja iloisiin kuoseihin, jos vaan budjetti antaa myöten :) Paljon tulee ostettua myös kirppareilta vaatteita; kuulun Facebookissa 20 erilaiseen kirppariryhmään! :D Kaikki ei tosin ole lastenvaatekirppareita mutta enivei. Liputan kierrätyksen puolesta!

---

Miksi muuten aina käy niin, että kun on rahat loppu niin lemmikki päättää sairastua?? Meillä toinen kissa on kehittänyt itelleen nyt ilmeisesti pissatulehduksen ja lääkäriin mennään huomenna. Piti tosin eka soittaa mummot läpi josko niiltä heruisi vähän taloudellista apua, kun eläinlääkärissä käynti on aika kallista lystiä eikä niistä saa laskua. Ja koska Kelan tuki loppui jo, niin odottelen nyt rahaa liitostani. (Liitosta tunnetusti ei lyhyessä ajassa rahaa saa) 

Silti, kissat on meille perheenjäseniä ja ne hoidetaan kuntoon jos sairastuvat. Viimeksi olikin muutama vuosi sitten kallis paukku kun nuorempi kissa (kaikkiruokainen) söi kylpyhuoneen kumisesta kuivauslastasta palasen ja joutui lopulta leikattavaksi. Siinä viikon aikana käytiin kolmesti viikonloppupäivystyksessä (viikolla kun ei oireillut) ja se olikin sitten 900e kissa sen jälkeen :O Työkaveri silloin ihmetteli miksi se hoidettiin eikä viety piikille. Niinno.. Edelleen, enpä mä itsekään haluais piikille jos olisin tosi pahasti kipeänä.

Huomenna siis selviää että mikä on. Toivon että pissatulehdus, sen saa pois antibiooteilla ja pissailu loppuis sitten. Jos näin on, niin antibioottien tehottua tää mamma pääseekin kuuraamaan tästä kämpästä jokaisen nurkan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti