maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannuksen jälkimainingit

Juhannus meni loistavasti! Oltiin ystäväpariskunnan luona niinkuin taisin aiemmin mainita :) Oli ihanaa päästä valmiiseen pöytään syömään hyvää ruokaa ja nauttimaan siitä että on muitakin pojan viihdyttäjiä kuin minä. Kuten paarmat. Pojasta näytti olevan hauskaa katsella aikuisten hillitöntä huitomista ja juoksemista kiljahtelun kera kun itse istuskeli hyttysverkon suojissa :) Niitä paarmoja oli aika paljon varmaan kaikkien lähikuntienkin vahvuus mukana bileissä. Yksikään ei minua ehtinyt puremaan mutta miehiä kyllä ja siitä sai kuullakin.. :)

Kokkokin nähtiin! Siinä ihan lähistöllä on yksi pieni"paikallinen" jonka pihassa on muutama vuokrattava mökki ja tekolampi ja sinnehän me käveltiin katsomaan kokkoa. Se paloi noin vartin ja oli ohi mutta parempi sekin kuin ei mitään.Kun poika saatiin illalla nukkumaan, mä lähdin vielä ajelemaan kotiin kun itkarit oli jääneet matkasta. Oli paljon hauskempi heittää tikkaa ja pelata mölkkyä pihalla kun ei koko ajan tarvinnut rampata ovella kuuntelemassa onko toinen kenties hereillä. Tottakai poika itki tuttia just kesken kauan odottamani ruokailun :D Ja saunassa oli ihana käydä. Onhan meillä omakin sauna mutta ei se tunnu samalta kun siellä vaan äkkiä tulee käväistyä ja sitten pitääkin raivata sinne kaikki tavarat (pojan amme, toinen kissanvessa jne..) takaisin kylpyhuoneen puolelta tilaa viemästä. Siellä löylyssä istuskeltiinkin ystävän kanssa hyvä tovi turisemassa. Välillä jää puimatta kaikki asiat vaikka puhelimessakin pyritään edes viikottain puhumaan, niin nyt sai juoruta päivittää kuulumisia (omia ja muiden) ihan rauhassa.

Siinä se ilta vierähti, hyvin syödessä ja hyvässä seurassa pelaillessa ja loppukesää suunnitellessa.
Joka viikonlopulle olisi ohjelmaa niin halutessaan, mutta en viitsi poikaa olla koko aikaa hoitoon laittamassa, joten suosiolla skippaan useimmat juhlat joihin poikaa ei voisi ottaa. (Elokuussa poika silti menee mummolaan, kun me mennään miehen synttäreitä juhlistamaan Neste Rallyyn :) Voitin sopivasti yhdestä kilpailusta 2 kpl Vip-lippuja kyseiseen tapahtumaan ja mies odottaa jo innoissaan. Siellä taas odottaa sitten buffet-pöytä ja "aikuisten maailma" ilman vaippoja ja väsynyttä kitinää kun päikkärit jäivät liian lyhyiksi.)

Aika myöhään tuli valvottua ja aamulla se kostautui. Poitsu kiekaisi ekan kerran hiukan viiden jälkeen. Eikä tietenkään olisi millää nukahtanut uudestaan ilman maitoa. Piti antaa periksi ja lämmittää pullo maitoa vaikka tätä meillä ei ole tehty pariin kuukauteen. Sillä sain lisää armonaikaa hiukan vaille kasiin asti ja sitten olikin jo noustava ylös. Keittiössä olikin hetken päästä mielenkiintoisia aamukampauksia ja väsyneitä silmäpareja mumisemassa että mitä haluaa aamupalaksi.. :) Syötettyäni pojan ystäväni laittoikin mulle valmiiksi paahtoleipää toiveen mukaan ja kahvia kuppiin. (Voi kun kotona saisi tällaista palvelua muutakin kuin äitienpäivänä) Ihanaa.Extrana tähän vielä kuva kiitomadosta josta piti ottaa miljoona kuvaa kolmella eri kameralla ja yksikään ei onnistunut. Olen siis itse näitä kyllä nähnyt ennenkin mutta muut eivät olleet..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti