torstai 10. huhtikuuta 2014

Painokelvotonta tekstiä.

Mitä tehdä silloin kun ottaa niin armottomasti kupoliin että verenpaine huitelee varmaan lähempänä 300..? Kun ottaa aivoon mies, asuminen, häät, koulu, kaikki. 

Kun on riidelty vuorokausi ja toinen luulee että kaikki on jo käsitelty ja puhuttu. Ja sitten se vaan makaa sohvalla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Että se siitä sitten asia loppuun käsitelty(kö). 

Tällä hetkellä tekisi mieleni vetää megaöverikännit tai -raivarit. Sanoin äijälle yli tunti sitten että laitoinko saunan päälle. Sanoi että en, vaan ovi on auki. Sanoin sitten että laita päälle. Äsken riisuin ja kävelin kylppäriin haaveenani kunnon selkää polttavat löylyt. ....ei ollut sauna päällä. "Sä vaan kysyit laitoitko sen päälle" ...niin, ja pyysin laittamaan. "Ai en mä kuullu."

Ni että saatana, nyt ottaa niin aivoon ettei mitään rajaa. Menen saunaan vaikka sitten klo 22.30 kunhan se on tarpeeksi lämmin. 

Oon väsynyt olemaan tämän talouden siivoaja, kokki, pyykinhuoltaja, talousneuvoja jne jne. Kaikki kaatuu niskaan ja kohta olen valmis muumilaaksoon. 

***kele!!

2 kommenttia:

  1. Mun teot tälläisina hetkinä taitaa olla painokelvottomia :D Taidan jättää vastaamatta mitä tehdä :D Mutta kyllä se siitä suttaantuu, häästressiä varmasti osa. Teillä on häät niin lähellä, että susta on aika kuoriutua sellainen Bridezilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Bridezilla. Mutta mies sen on houkutellut esiin.. Tässä on häästressin lisäksi kaikki muutkin stressit päällä. Ja jotkut kehtaa vielä sanoa että "älä suotta murehdi kyllä se siitä"...! --ttu mä sanon.

      Poista