sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kaksi yötä jouluun on...!

Ja mulla iskee paniikki. 

Koska nilkkani on edelleen mitä on, en ihmeisiin pysty. Kyllä tällä jo kävelee jotenkuten ilman keppejä mutta rasitus ei tee hyvää. Joten imuroinnin ja moppauksen saa hoitaa iskä tai joku siihen tarjoutuva henkilö. Aamuisin on niin julmettu särky että saa vetää molemmat särkylääkkeet naamariin että helpottaa. Hoitajaa konsultoituani otinkin ohjeen mukaisesti lääkkeet tänään klo 6 kun kello herätti vartavasten. Ei särkenyt pahasti parin tunnin päästä kun ylös noustiin. 

Ainiin! Mun piti paketoida loput lahjat. Kävin tänään kauppakeskus Karismassa hakemassa puuttuvat lahjat ja voin sanoa että populaa riitti! Surrasin aikani parkkihallia ympäri ennen kuin kohdalle osui vapaa ruutu suht läheltä ovea. 50min ja pääsin taas lähtemään kotiin :)

Huomenna vielä loppusiivous ja kinkku uuniin. Ja ehkä kokeilen tehdä tuuvinkia (perunalaatikkoa) jos sille päälle satun. 

Iskä on töissä. Sanoi ajavansa kaverinkin keikat joten turha odotella sitä kotiin ennen puolta päivää. Kuvitteli olevansa 9 aikaan kotona mutta koska tää joulu sekottaa pakan aika hyvin voin (aiemmista kerroista kokeneena) sanoa että ei tuu tapahtumaan. 

---

Poika nukkui tänään ekat päiväunet omassa huoneessa. Hyvin meni! Silti tämä hannariäiti halusi lapsen samaan huoneeseen vielä yöunille. (Toisaalta myös siksi että jos alkaakin itkeä keskellä yötä niin mä en tällä koivella ole salamana paikalla. Ja koska parketti+villasukat ei ole hyvä yhdistelmä, saattaisin vielä lyödä kupolinkin lattiaan..)

Ehkä tässä vielä pari päivää menee ja sitten saa poika nukkua omassa huoneessaan. Ja kunhan mä uskallan noi kepitkin palauttaa. 

Täältä tähän! Ulkona tuulee aika kovaa. Pelottaa että tulee parvekelasit sisään. Ei kai..


2 kommenttia:

  1. Voi apua miten sää olet uskaltautunut kauppakeskukseen kipeän jalan kanssa jouluruuhkassa. Olisin pelännyt koko ajan mummoja kun ne pahimpia kiilaajia :D Tuuvinki olikin aivan uusi nimi perunalaatikolle, en olisi tiennyt mikä ruoka valmistuu :) Oikein, oikein hyvää joulua sinne koko perheelle ja muista lepuuttaa jalkaa!

    VastaaPoista
  2. Tuuvinki on sana jonka olen äidiltäni oppinut. Liekö sitten joku hollolalaisten oma juttu ;) (Sieltä on kotoisin)

    Olen popsinut lääkkeitä ja levännyt ja voisin sanoa että jalka on parempi. Joulu on mennyt hyvin pienistä vastoinkäymisistä huolimatta, toivottavasti teilläkin :)

    VastaaPoista