maanantai 9. joulukuuta 2013

Ilmainen niksi, tähän et tarvitse sukkahousuja

Joulu. Tuo ihana vuodenaika jota mä henkilökohtaisesti rakastan kovin paljon. Ihaninta siinä on lahjojen antaminen muille ja nähdä ilmeet paketteja avatessa. 

Siksi onkin erityisen ihanaa päästä lahjomaan omaa pientä lastaan. Muutama lahja odottaa vaatehuoneesta paketointia, onneksi vielä ei tarvitse alkaa jemmaamaan lahjoja sen kummemmin kun ei tuo ihan vielä tajua mistä on kyse. Ei tajua sitäkään kun yritän sanoa että ei saa purra/repiä hiuksista/kiljua/heitellä kamoja tai tontut näkee ja kertoo Pukille. Ehkä ensi vuonna alkaa mennä jo jakeluun :)

Mutta koska asunto alkaa olla asuttavassa kunnossa ja eilen lähti vanha tiskikonekin pois keittiön nurkasta, olen alkanut ripotella joulua sinne tänne. Ohessa muutama esimerkki. 

---

Poitsu on sitä mieltä että aika koetella rajojaan ja mutsin hermoja. Ensin käytiin parin viikon taisto nukkumaan menosta ja syömisestä. Pukeminen on ollut nyt hankalaa kun on siirrytty toppahaalariin. 

(Nyt tuo yrittää selvitä ilman päiväunia ja valvoo tuolla sängyssään. Eilen ei nukkunut ollenkaan joten sammui klo 18 ja heräili pitkin yötä huutamaan)

Jotta elämä ei olisi liian helppoa nyt kun laatikot on saatu pois jaloista, poika on keksinyt että hitto täällä on tilaa! Ja uusin temppu onkin kontata vauhdilla keittiöön ja väännellä hellan nappuloita. Meinasin saada paristi slaagin kun katsoin nappuloita joista osa oli jopa kutosella. 

Ratkaisu: 


Vielä kun saadaan viime viikkoiselta Ikean reissulta hankittu senkki kasaan (ja vanha taso pois tieltä) niin tv ja oheisvempeleet saa olla rauhassa. Tähän asti on ollut vain itse kehittämäni lapsilukkoja ympäri kämppää. Pilttipurkin kansia, jesseteipillä liimattuna nappuloiden päälle. 

Täältä tähän, jatkamme päiväunille käymistä. 

2 kommenttia:

  1. Oi, mää olen ihan kateellinen kun meillä ei enää ole enää niin pientä, että joululahjat herättäisi riemastusta. Jouluun kyllä kuuluu olennaisena osana saada seurata lasten iloa :)

    VastaaPoista
  2. Mä odotan jo ehkä ensi vuoden joulua kun J ymmärtää jo oikeasti lahjapakettien päälle :)

    VastaaPoista