torstai 28. marraskuuta 2013

Mukaani nimettiin myrsky! :O

Joo, mulla on tänään nimpparit. Siinä se nimi paljastuikin :) on mulla synttäritkin! Vuosia on jo ihan tarpeeksi mun makuuni, taidan olla vanha koska itse toissapäivänä hoksasin että prkl mähän vanhenen taas! 

Mä sain kukkia! Ensimmäisen kerran niin etten joutunut pyytämään. Siellä ne odotti pöydällä aamulla <3

Muuton pahin vaihe alkaa olla ohi. Sitten tuleekin joulu. Ja joulusta kun selvitään niin alkaa täydellä tohinalla häiden suunnittelu! Apua. 

Päädyttiin tilaamaan lämmin ruoka pitopalvelusta. Muut, salaatit jne tehdään itse. Ja koska kustannamme häät itse niin voinemme osan laskuista kuitata (toivottavasti) lahjaksi saatavilla rahoilla. Ei haluta materiaa lahjaksi koska tää muutto paljasti sen karun totuuden että sitä on jo iiiiihan yllin kyllin. Joten näin tehdään. 

Joku saattaisi ajatella että onpa typerää mutta toiveena olisi päästä häämatkallekin, edes vähän Tallinnaa pidemmälle. 

---

Pitäisi raivata vielä tiensä vaatehuoneeseen. Siellä on meinaan vyötärölle asti jätesäkkejä täynnä kaikenlaista roinaa. Mm. kaikki meidän kengät (varpaat jäätyy lenkkareissa) ja takit. Ja iso osa pojan vaatteista. Mutta koska kaikki muu alkaa olla paikallaan (paitsi kuvan taustalla näkyvä tiskikone) niin voin paneutua tuohon hommaan.....ei tänään koska siivoan vanhan asunnon loppuun eikä huomenna koska on kauppapäivä eikä ylihuomenna koska juhlitaan kaverin kanssa tuplasynttäreitä...eli siis ehkä ensi viikolla. 

Jos musta ei kuulu mitään viikkoon niin todennäköisesti etsin tietäni ulos sieltä vaatehuoneesta. 

3 kommenttia:

  1. Mun mielestä on oikein fiksua toivoa rahaa lahjaksi, sitten ei huomaa omistavansa viittätoista samaa väriä olevaa Mariskoolia. Oikein, oikein hyvää synttäriä ja nimpparia <3 Voisiko sun mies pitää mun miehelle jonkun opastuksen kukkien ostamisesta kun meille ei ilmaannu ollenkaan noin kauniita kimppuja. Voisin sitten purkaa kukkienostamisen kiellon :D Jos ei susta viikkoon kuulu mitään niin sitten on lööpeissä "Kahjo soittelija vaati hätäkeskusta etsimään blogiystäväänsä vaatehuoneesta." No ei paniikkia, pakkohan sun on sieltä tulla tuplasynttäreiden takia. Viettäkää oikein railakkaat tuplasynttärit!! Ei sitten niin railakkaat ettei susta kuulu viikkoon :D

    VastaaPoista
  2. Kukat kuulemma löytyivät ihan paikalliselta liikenneasemalta jonka nimessä on aakkosia. Kun kysyin että mistä oli kukkia löytänyt aamuyöllä yövuoron jälkeen :) tää on niin harvinaista herkkua että tuskin tulee toistumaan. Paitsi että äitienpäivän on parempi sisältää edes kukkia ensi vuonna.. Nimim. Vieläkin käärmeissään kun ei saanut edes kahvia sänkyyn.

    VastaaPoista
  3. Oon samaa mieltä, rahalahjatoive on oikein hyvä! Ja se on nykypäivää. Meillä oli myös rahatoive, mutta tehtiin lisäksi pienehkö lista Stockalle, koska toisille se rahan antaminen on vaan niiiin ylitsepääsemättömän vaikeaa ja tuovat silti jonkun lahjan, vaikka kuinka "kieltäis". Ihanaa kun sulla on toi ihana suunnitteluvaihe edessä! <3

    VastaaPoista