sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tik, tik, tik..

Kello käy. Aika matelee eteenpäin ja samalla hupenee aika mitä lähemmäs kesää päästään. 

Niin, ne häät on sanotaanko suoraan, melkein unohtuneet :D tässä kun yrittää samalla lukea pariin kolmeen tenttiin, opiskella oma-aloitteisesti lääkelaskuja jne, menee illat aikalailla siinä. 

Vihkijä on tulossa. Oikeana päivänä. Mekko pitäisi lyhentää. Ja kengät hankkia. Ja kampaus miettiä. Ja valokuvaus. Ja perkele ruokalautasetkin!! :O menu on jo suunniteltu miehen siskon toimesta ja koska emme kutsu puolta Päijät-Hämettä, onnistuu niiden valmistus pienelle vierasmäärälle kuulemma mainiosti. 

Valmiina on: vieraslista, mekko, paikka, vihkijä. Ja se menu, paperilla. 

Nii että oon yrittänyt blogata samalla mutta se on jääny aina vaan ajatuksen tasolle. Yritän tsempata, tuo lisääntyvä auringon valo ja kevät ainakin tuo energiaa :)

---

Poika melkein kävelee!! \o/ kärryn kanssa taapertaa jo hienosti itse, mutta ei vaan anna hermot periksi kokeilla ihan itse kävelyä. Ehkä hiukan jännittää, että hitto jos kaatuukin ja äiti vaikka nauraa? En naura. Taputan innostuneena käsiä yhteen kuin pieni lapsi. Kaivan kameraa esiin, ihan sama onko puhelin vai järkkäri. Enkä ehdi. Meni nurin jo. 

Että tällaista hulinaa täällä! Onko nää nyt niitä kuuluisia ruuhkavuosia? Kun aamuisin lähdetään enemmän tai vähemmän kiireellä hoitoon ja kouluun ja iltapäivällä sama toiseen suuntaan. Kotiin päästyä pitäisi pestä pyykkiä, täyttää/tyhjentää tiskikone, tehdä ruokaa ja leikkiäkin vielä. 

Ni että ihmettelen mä vaan miten oppi jäi päähän ja sain anatomian tentistä kiitettävän. 

2 kommenttia:

 1. Olen monena päivänä tuumaillut, että kohta täytyy sua tulla huhuilemaan, että missäs oikein olet kun ei ole tullut mitään elonmerkkejä, mutta sinähän olet tietysti keskittynyt tuohon anatomiaan niin perusteellisesti :) Kiitettävä, hyvä hyvä! Mahtava suoritus! Pojan lisäksi sun on syytä taputtaa myös itsellesi! Hääthän on hyvällä mallilla jo, kun eikös vieraslista ja mekko ole yleensä ne hankalimmat. Jos ei ole sellainen kuin minä, että ilmoittaa miehelle, että yhdenkään sukulaisen ilmaantuessa paikalle perutaan häät :D Jos ei ole satojen vierasmäärä niin säähän voit vaikka kysellä sukulaisilta jotain omaan silmään hyvän väristä lautasta, jotain perusvalkoista löytyy varmaan kaikilta. Ja Ikeasta saa luulisin hintaan 0,50 perusvalkoista minkä laatu ei päätä huimaa, mutta kyllä ne häiden ajan kestää. Tulipas tästä nyt melkein postauksen mittainen kommentti, mulla on ollut vierotusoireita kun et sinä ryökäle ole antanut mitään elonmerkkejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mä delegoin ruokailujutut kaasolle, että hän soittaa vaikka martoille. Sieltä kun saa lainaan :)

   Meillä tulee alle 50 hlöä joten pippaloita ei voi verrata ihan kuninkaallisiin häihin :)

   Mun postaustahti tosiaan on hidastunut mutta yritän kiriä samalla kun herään kevään myötä taas henkiin :) en voi täysin syyttää kirjojakaan mutta sanoisinko että vuorokaudesta loppuu kohta tunnit kesken. Ehkä pitää tehdä oma postaus tämän hetkisestä normaalista arkipäivästä.

   Poista