maanantai 24. helmikuuta 2014

En saanut mopoa vaikka kaikilla muillakin oli.

Olenpas mä nyt kämmännyt pahemman kerran. Olen unohtanut ihan tyystin postittaa ne lapaset jotka arvoin! Tuolla ne oli lipaston laatikossa edelleen odottamassa, tänään huomasin.. Korjaan tilanteen heti huomenna ja vien postiin. 

Ja sitten asiaan. Tänään oli tentti taas. Aiheena pitkäaikais-, muisti-, ja kansansairaudet. Luin niihin kovin ahkerasti. Eilen illalla siis, parisen tuntia. Ja luulenpa että läpi menee. Ihan turhaan kuumotin ja hain kirjastosta lainaan aihetta syvemmin luotaavan opuksen. No, asian lopullinen tulos selvinnee lähiviikkoina :) 

---

On tää kevät nyt kyllä ihanaa aikaa! Tänään oli piristävää ajaa kouluun kun huomasin että hei, ei oo enää pimeetä! :O ja illalla en saanut ajoissa ruokaa pöytään koska en tajunnu kellon olevan jo niin paljon. Ja linnutkin pitää jo kevätkonserttiaan päivällä, ihanaa!! 

Ainoa miinus on kura. Ja se että aamulla puet lämpimästi päälle ja iltapäivällä on tuskan hiki kaiken sen kerrospukeutumisen alla. Autossa on jatkuvasti pissapojan säiliö tyhjä kun saa truuttailla nestettä tuulilasiin minuutin välein jos aikoo nähdä eteensä. Ja kohta ilmestyy kuvaan ne ah, niiiiiin ärsyttävät mopot ja skootterit. (Mopoautoja ei lasketa, on nekin ärsyttäviä mutta ympärivuotinen riesa) Siellä sitten teinit ajaa holtittomasti miten sattuu ja niitä saa olla vaarallisesti ohittamassa kun alkaa otsasuoni sykkiä.. Paistaako tästä tekstistä läpi katkeruus siitä etten itse koskaan saanut mopoa mutta pikkuveli sai? Olin kuulemma paska ajamaan jopa fillarilla niin mopo ei tullut kysymykseenkään. En kiistä tätä väitettä, enää. 

---

Huomenna on vapaapäivä. Oltiin tänään niin ahkeria että opiskeltiin huomisenkin asiat :) Luulen kyllä että tää opettaja on kuullut kun kehutaan toista maikkaa kun hän aina päästää ajoissa kotiin, ja nyt koittaa sitten kiriä arvoasteikossa ylemmäs :P Enivei, ihan kiva. Lähdetään huomenna sitten aamusta lenkille kunnan rajan toiselle puolelle ja mennään vaakkua moikkaamaan. Aimo annos raitista ilmaa ja poika nukkuu toivottavasti hyvät päikkärit. Jää mulle aikaa tehdä taas vaihteeksi koulutehtäviä (lue: roikkua naamakirjassa tai pinterestissä). 

Täältä tähän, pitäisi alkaa katsomaan tän päivän Satuhäitä. Siinä vasta kiero ohjelmaformaatti. 

2 kommenttia:

  1. Olen roikkunut myös naamakirjassa aikalailla kun sinä se sitten menit niitä Äityleitä mainostamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika moni mun kaveri on kans liittynyt mun suosituksesta :) Välillä on ihan pimeetä menoa mutta pääosin hauskaa viihdettä. Ja opin tänään sieltä että mä en ole ainut jolla on kotonaan suuri Pyykkivuori valloittamatta..

      Poista