tiistai 1. lokakuuta 2013

Stand up ja mitä siitä seurasi

Oltiin viime perjantaina kattomassa ihanaa Sami Hedbergiä Sibeliustalolla. Sai kyllä nauraa mahansa kipeäksi taas sen miehen vitseistä!

Joitakin kohtia oli joissa kaikki ei nauraneet; esim Samin demonstraatio taskuparkkeerauksesta naisen toimesta. Itse nauroin kyllä, koska se oli melkein kuin mun suoritus. 

Sen jälkeen mentiin Lahden Mamma Mariaan syömään. Koska olen kuullut paikasta paljon kehuja, varasin neljälle pöydän tunti esityksen jälkeen. Saavuimme siis ravintolaan vähän ennen klo 21 ja meille osoitettiin vain pöytämme, kukaan ei saattanut kuten tapana on eikä tullut ottamaan alkupala/juomatilausta. 

Valehtelematta istuttuamme 25minuuttia pöydässä tultiin tilaus hakemaan. Noh, olimme tässä ajassa jo päättäneet mitä haluamme ja tarjoilija lähti nopeasti takaisin keittiöön. Juomat saapuivat, hetken päästä alkusalaatit ja... Sitten odoteltiin. Ja odoteltiin. 

Saapumisesta ravintolaan oli kulunut VIISIKYMMENTÄ minuuttia kun saimme ruoan naaman eteen. Että sellasta. Ei siinä, ruoka oli kyllä maittavaa mutta palvelun puolesta tuohon paikkaan ei kyllä tarvitse takaisin mennä. Harmi sinänsä, odotukset olivat kyllä korkealla. Eikä asiaa kyllä parantanut ystäväni havainto naistenhuoneessa; roskiksessa oli useita huumeneuloja :|

Ilta meni muuten mukavasti, kävimme ottamassa muutamat ja moikkaamassa lisää kavereita. Pääsin pitkästä aikaa tanssimaankin! En kyllä lähtenyt ekan hakijan matkaan joka oli ilmeisesti vanhemman puoleinen poikamies enkä kyllä ihmettele yhtään. Vaatetuskin oli suoraan jostain ajalta kauan kauan sitten. Ja humalatila huomattava :D

Aamulla olikin vähemmän krapula kuin odotin. Siinä sitten silmät avasin jo 8 ja siirryin sohvalle tuijottamaan Disney channelia. Kainaloon pullo Jaffaa ja suolatikkuja ja jo helpotti! Poikakin oli viihtynyt hienosti mummolassa. 

---

Käytiin siellä fysioterapiassa. Kuulin ettei poika ole poikkeava, ei vaan ole ollut kiire liikkeelle. Nyt harjoitellaan kuukausi seisomaan nousua ja seisoskelua kengät jalassa ja käydään kuun lopussa näytillä. Tuskin sitten enää tarvitseekaan käydä, fyssari sanoi että kyllä heppu vielä kävelee ennemmin tai myöhemmin. 


2 kommenttia:

  1. Oi, oi. Tuon taskuparkkeeraus - demonstraation olisin kyllä halunnut nähdä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä mielettömän hauska :) muutama (nainen) tosin ei nauranut, ylläri.

      Poista