keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Apuja vailla.

Tiedustelisin, onko jotain lukijaa joka osaisi neuvoa hiukan tuon mallin css-koodin muuttamisessa? Haluaisin teksteille asettaa kiinteän peruskoon ja fontin mutta en osaa. Ja sitten kun puhelimella vaikka kirjoittaa, tulee fontiksi automaattisesti tuo joku vakio josta en pidä.

Ja haluaisin tuon yläotsikon (blogin nimi siis) pois, tilalle tuo pelkkä banneri johon haluaisin lisätä sitten nimen erikseen.

Neuvot olisivat tarpeen, mä oon tippunut kelkasta sitten yläasteen ATK-tuntien jossa opettelin kyllä hienosti html-kielen :)

1 kommentti:

  1. Täältä löytyy moneen ongelmaan vastaus http://bloggerpulmia.blogspot.fi/ Siellä on paljon banneri neuvoja. Puhelimella en osaa postata, mutta ei sitä fonttia sitten voi vaihtaa sieltä kun teet uutta postausta ja siellä ylhäällä on niitä työkaluja. Löytyy siitä F kirjaimen takaa. Voihan se olla, että joudut joka kerta sen vaihtamaan, muttei mene kuin hetki. Kirjasinkoko löytyy siitä pikkuT isoT. En kyllä puhu tietokonetta joten voi olla, että neuvon ihan väärää asiaa :D

    VastaaPoista