maanantai 30. kesäkuuta 2014

Happily ever after ja muita kohokohtia

Tosiaan, tässä on tapahtunut kaikenlaista. Muutettiin omaan asuntoon joka sattuu olemaan mun lapsuudenkoti. Juhannuksena tuli kokeiltua että mahdunko vielä entisen huoneeni tuuletusikkunasta ulos ja lopputuloksena mätkähdin kukkapenkkiin. Mutta mahduin! :) 

täällä on nyt maalattu seinät ja katot joka huoneesta ja uusi valkoinen väri entisen tupakan keltaisen tilalla on oikein valoisa. Uudet lattiat on kovasti mun mieleen ja ihmettelen miksi edes halusin alunperin vaaleamman kuin mitä tuo on. Ja eteisen uusi peiliovilla varustettu komero tuo ihanaa avaruutta ja valoa. 

Tää asunto tosiaan oli monilta osin alkuperäisessä kuosissaan vuodelta -83. Keittiö myös, mutta siihen tulee muutos ajan myötä. Tärkeintä on että mulla on ihana uusi tiskikone jossa on nappulat kivasti luukun yläreunassa ja siinä on lapsilukko sekä nappuloille että luukulle. Ja sekin löytyi alesta ja tuotiin kotiin ilman toimituskuluja. 

Ja meille tulee uusi kissa ensi kuussa. Norjalainen metsäkissan pentu, aito ja oikea jonka nimeksi tulee Turbo. Vielä kaksi piiiitkää viikkoa saa odottaa..! 

Ja ne häät! Ne meni oikein hyvin, lukuunottamatta sitä että 10min ennen vihkimistä alkoi sataa ja tilaisuus piti siirtää sisätiloihin. Ja ettei mahduttu kävelemään rinnakkain pöytien välistä. Ja että yksi parhaimmista ystävistäni oli ennemmin kotona vahtimassa koiraa joka oli tekemässä pentuja jotka lopulta syntyivätkin 1,5vrk myöhemmin. 

Kun tuli se kohta jossa pysähdytään vihkijän eteen, mun kädet alkoi vispaamaan sitä tahtia että olis voinut vatkata vaikka marenkivaahdon hetkessä. Kumpikin saatiin sanottua silti TAHDON ja niin tuo maaginen 3 minuuttia oli ohi. Pusi pusi ja silleen. 

Vieraita oli n. 35 ja ihan tarpeeksi olikin. Kaikkien kanssa ehti vähän seurustella. Moni ihasteli mun mekkoa ja se oli mukavaa koska itse rakastuin tuohon pukuun samantien kun sen kuvan näin. Mekko siis on ostettu Facebook-kirpparilta. Ja siellä sen myös myyn pois kunhan tulee pesulasta. Mä en siihen tule enää toista kertaa mahtumaan eikä sille ole tarvettakaan. Ekat ja vikat häät jotka järjestän! 

Edellisiltana vielä silitin pöytäliinoja ja joukolla tuskailtiin musavehkeiden liitäntöjä. Onneksi saatiin ne toimimaan ja Spotifylista toimi moitteettomasti. Okei, pari kertaa DNAn maanmainio 3G petti mutta onneksi oli suurin osa biiseistä offlineen ladattu. 

Ruoka oli hyvää ja kakku oli hyvää (ja turkoosi!) ja juomia oli riittävästi. On mulla kyllä vielä 9l viiniä tuhottavana... Ja pari skumppaa jne jne. 

Enivei, nyt ollaan naimisissa ja mun pitäisi alkaa harjoittelemaan vihdoin uutta allekirjoitusta. Posti toi taas uuden kortin joka pitäisi allekirjoittaa enkä mä osaa. Enkä totu myöskään uuteen rouva-titteliin. 

Tärkeintä on, että stressi on ohi. Nyt on kuukauden loma koulusta ja syksy alkaa näyttösuunnitelman hiomisella samantien. Nyt ei kuitenkaan ole sen aika. 

Yritän taas saada kirjoitusintoni kiinni ja päivitellä kesän kuulumisia ahkerammin :) 

Ja tässä pari hääkuvaa vielä. En viitsi laittaa kuvia joissa on vieraita, koska ne ei edes tiedä tästä blogista (kai) enkä nyt jaksa alkaa rajaamaan. 






2 kommenttia:

  1. Hei onnea kaikista ihanista muutoksista - miten kaunis morsian! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, muutoksia tosiaan on ollut mutta eiköhän suurimmat olisi nyt takana päin :) vielä pari viikkoa lomaa ja sitten taas koittaa paluu ah, niin ihanaan arkeen. Jos sen allekirjoituksenkin kohta opettelis..

      Poista